BC Toner 150ml EBTBC Toner 150ml EBTBC Toner 150ml EBT

Garnier Garnier Bright Complete Milky Brightening Dew Toner

Formula segar bersusu ini diperkaya dengan Sari Lemon Asli untuk membantu kulit menjadi lebih halus, cerah, lembut dan kulit wajah nampak lebih sekata.

Produk ini diujikan secara Dermatologi dan disahkan Halal.

Saiz
150ml

RM19.50 MYR

Informasi Produk

Formula segar bersusu ini diperkaya dengan Sari Lemon Asli untuk membantu kulit menjadi lebih halus, cerah, lembut dan kulit wajah nampak lebih sekata.

Produk ini diujikan secara Dermatologi dan disahkan Halal

This bottle has more than one life, think about recycling!

Super UV

Cara Penggunaan

Sapukan pada muka dengan pad kapas, elakkan kontur mata.

Bahan-bahan

AQUA / WATER, ALCOHOL DENAT, GLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, DIMETHICONE, CYCLOPENTASILOXAN ASCORBYL GLUCOSIDE, CAPRYLOYL SALICYLIC ACID,CITRUS MEDICA LIMONIUM EXTRACTILEMON FRUIT EXTRACT, GENTIANA LUTEA EXTRACTIGENTANA LUTEAR EXTRACT TOCOPHERYL ACETATE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYWER,AMMONIUM POLYACRYDIMETHYLTAURAMIDE IAMMONIUM. POLYACRYLOYDIMETHYL TAURATE, DISODIUM EDTA PEC-60, HYDROCGENATED CASTOR OIL, SODUM HEXAMETAPHOSPHATE, 1TBUTYL ALCOHOL TRETHANOLAMINE, XANTHAN GUM, METHYLPARABEN, PHENOXYETHANOL, PARFUM / FRAGRANCE, BENZYL SALICYLAT, GERANIOL, LIMONENE LINA.

PENAFIAN

Perlu diketahui bahawa senarai ramuan untuk produk jenama kami sentiasa dikemaskini. Sila rujuk senarai ramuan pada pakej produk anda untuk senarai ramuan terkini untuk memastikan ia sesuai untuk kegunaan peribadi anda.

(Untuk produk yang diisi semula di kedai, senarai ramuan yang paling terkini mesti diperolehi secara tempatan setelah mengisi semula produk di tempat penjualan).

Rutin Penjagaan Kulit