BC Scrub 50ml EBTBC Scrub 50ml EBTBC Scrub 50ml EBT BC Scrub 100ml EBBC Scrub 100ml EBBC Scrub 100ml EB

Garnier Garnier Bright Complete Vitamin C Scrub Garnier Bright Complete Vitamin C Scrub

Skrub lembut & mudah dibilas dengan kuasa 1,000 Micro-beads & ekstrak sari lemon asli untuk bersih & hilangkan kekusaman secara intensif. Kulit kelihatan 1 tona lebih cerah dalam 1 cucian.

Produk ini diujikan secara Dermatologi dan disahkan Halal.

Saiz

RM9.50 MYR

RM16.50 MYR

Informasi Produk

Skrub lembut dan mudah dibilas dengan kuasa 1,000 Micro-beads dan ekstrak sari lemon asli untuk membersihkan dan menghilangkan kekusaman secara intensif. Kulit kelihatan 1 tona lebih cerah dalam 1 cucian.

Produk ini diujikan secara Dermatologi dan disahkan Halal.

This bottle has more than one life, think about recycling!

Super UV

Cara Penggunaan

Urut perlahan-lahan pada muka yang basah, buihkan serta-merta. Bilas dengan air. Elakkan bahagian mata.

Bahan-bahan

AQUA/WATER, GLYCERIN, MYRISTIC ACID, PALMITIC ACID, STEARIC ACID, POTASSIUM HYDROXIDE, LAURIC ACID, GLYCERYL DISTEARATE, GLYCERYL STEARATE, AOLIN, PERLITE, PHENOXYETHANOL PEG-14M, SALICYLIC ACID, PUMICE, IMONENE, LINALOOL, BENZYL SALICYLATE,BENZYLALCOHOL, PARFUM FRAGRANCE, GERANIOL,TETRASODIUM EDTA, CITRUS LIMON FRUIT EXTRACT LEMON FRUIT EXTRACT

PENAFIAN

Perlu diketahui bahawa senarai ramuan untuk produk jenama kami sentiasa dikemaskini. Sila rujuk senarai ramuan pada pakej produk anda untuk senarai ramuan terkini untuk memastikan ia sesuai untuk kegunaan peribadi anda.

(Untuk produk yang diisi semula di kedai, senarai ramuan yang paling terkini mesti diperolehi secara tempatan setelah mengisi semula produk di tempat penjualan).

Rutin Penjagaan Kulit