BC Foam Step2 50ml EBBC Foam Step2 50ml EBBC Foam Step2 50ml EB BC Foam Step2 100ml EBBC Foam Step2 100ml EBBC Foam Step2 100ml EB

Garnier Garnier Bright Complete Vitamin C Face Wash 50ml Garnier Bright Complete Vitamin C Face Wash 100ml

Foam anti bakteria yang lembut & mudah dibilas dengan kekuatan Vitamin C yang membersihkan wajah secara menyeluruh untuk wajah tampak lebih cerah.

Produk ini diujikan secara Dermatologi dan disahkan Halal.


Saiz

RM9.50 MYR

RM16.50 MYR

Informasi Produk

Buih pembersih lembut dan mudah dibilas dengan kuasa ekstrak sari lemon asli untuk membersihkan dan menghilangkan kekusaman secara intensif.

Produk ini diujikan secara Dermatologi dan disahkan Halal.

This bottle has more than one life, think about recycling!

Super UV

Cara Penggunaan

Urut perlahan-lahan pada muka yang basah, buihkan dan bilas dengan air. Elakkan bahagian mata.

Bahan-bahan

AQUA / WATER, GLYCERIN, MYRISTIC ACID, PALMITIC ACID, STEARIC ACID, POTASSIUM HYDROXIDE, LAURIC ACID, GLYCERYL DISTEARATE, GLYCERYL STEARATE, KAOLIN, PEG-14M, LINALOOL, PARFUM / FRAGRANCE, SALICYLIC ACID, PHENOXYETHANOL, LIMONENE, TETRASODIUM EDTA, CITRUS LIMON FRUIT EXTRACT / LEMON FRUIT EXTRACT, BENZYL SALICYLATE, BENZYL ALCOHOL

PENAFIAN

Perlu diketahui bahawa senarai ramuan untuk produk jenama kami sentiasa dikemaskini. Sila rujuk senarai ramuan pada pakej produk anda untuk senarai ramuan terkini untuk memastikan ia sesuai untuk kegunaan peribadi anda.

(Untuk produk yang diisi semula di kedai, senarai ramuan yang paling terkini mesti diperolehi secara tempatan setelah mengisi semula produk di tempat penjualan).

Rutin Penjagaan Kulit