BC BrighUp ToneUp Tube 15ml EB V2BC BrighUp ToneUp Tube 15ml EB V2BC BrighUp ToneUp Tube 15ml EB V2 BC BrighUp ToneUp Carton 15ml EB V2BC BrighUp ToneUp Carton 15ml EB V2BC BrighUp ToneUp Carton 15ml EB V2

Garnier Garnier Bright Complete Bright Up Tone Up Cream UV

Diinspirasikan oleh trend Korean Tone Up terkini BAHARU Garnier Light Complete Bright Up Tone Up Cream, pelembap pemutih pertama dengan kesan solekan yang memberikan anda kulit lebih cerah serta merta, diperkaya dengan 10x Vitamin C.

Saiz
15ml

RM20.10 MYR

Informasi Produk

Diinspirasikan oleh trend Korean Tone Up terkini BAHARU Garnier Bright Complete Bright Up Tone Up Cream, pelembap pemutih pertama dengan kesan solekan yang memberikan anda kulit lebih cerah serta merta, diperkaya dengan 10x Vitamin C.

This bottle has more than one life, think about recycling!

Super UV

Cara Penggunaan

Sapukan pada seluruh wajah dan leher sebagai pelembap harian anda. Sapuan rata pada wajah & leher yang bersih sempurna. Boleh disapu walaupun di bawah mata.

Bahan-bahan

● AQUA / WATER ●NIACINAMIDE ●GLYCERIN ●ISOHEXADECANE ●PENTYLENE GYCOL ●TALC ●BENZYL ALCOHOL ● ASCORBYL GLUCOSIDE ● BUTYLENE GLYCOL ●BENZYL ALCOHOL ● BENZYL SALICYLATE

PENAFIAN

Perlu diketahui bahawa senarai ramuan untuk produk jenama kami sentiasa dikemaskini. Sila rujuk senarai ramuan pada pakej produk anda untuk senarai ramuan terkini untuk memastikan ia sesuai untuk kegunaan peribadi anda.

(Untuk produk yang diisi semula di kedai, senarai ramuan yang paling terkini mesti diperolehi secara tempatan setelah mengisi semula produk di tempat penjualan).

Rutin Penjagaan Kulit