BC booster serumBC booster serumBC booster serum

Garnier Garnier Bright Complete Overnight Booster Serum

BARU! Garnier Bright Complete Overnight Booster Serum dengan 10% Vitamin C Murni untuk mencerahkan kulit dan menyamarkan noda hitam.

Saiz
30ml

RM55.90 MYR

Informasi Produk

Baru! Serum Malam Pencerah Pertama dari Garnier

Mengandung 10% Vitamin C murni yang berasal dari bahan natural. Vitamin C yang sudah terpatenkan, efektif menyamarkan hiperpigmentasi & bintik hitam saat malam.

Vitamin C murni merupakan pelindung terbaik dari dari zat oxidative untuk kulit tampak lebih cerah dengan memaksimalkan produksi melanin.

Bright Complete 10% Pure Vitamin C Overnight Serum lindungi dari munculnya bintik hitam sejak pemakaian pertama.

+73% kulit lebih cerah dari pagi hari.
Kulit tampak lebih merata +52% dalam 4 minggu.

Cara Penggunaan

Usap secara merata pada wajah yang bersih di malam hari, lalu gunakan krim malam. Untuk hasil yang optimal, kombinasikan dengan Garnier Skin Naturals Bright Complete 30x Vitamin C Booster Serum di pagi hari.

Bahan-bahan

AQUA / WATER / EAU, ASCORBIC ACID, PENTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, SODIUM HYDROXIDE, HYDROXYACETOPHENONE, SALICYLIC ACID, CAPRYLYL GLYCOL, CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE, POLYQUATERNIUM-67, ADENOSINE, TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE, SODIUM HYALURONATE, LINALOOL, LIMONENE, GERANIOL, PARFUM / FRAGRANCE

PENAFIAN

Perlu diketahui bahawa senarai ramuan untuk produk jenama kami sentiasa dikemaskini. Sila rujuk senarai ramuan pada pakej produk anda untuk senarai ramuan terkini untuk memastikan ia sesuai untuk kegunaan peribadi anda.

(Untuk produk yang diisi semula di kedai, senarai ramuan yang paling terkini mesti diperolehi secara tempatan setelah mengisi semula produk di tempat penjualan).

Rutin Penjagaan Kulit