BC Extra Body Lotion 400ml EB Packshot tBC Extra Body Lotion 400ml EB Packshot tBC Extra Body Lotion 400ml EB Packshot t

Garnier Garnier Bright Complete Brightening Serum Milk UV

Losyen badan yang kaya dengan ekstrak dari lemon meresap dengan cepat ke dalam kulit, tidak melekit yang menjadikan kulit licin, lembut & lembap sepanjang hari.

Saiz
400ml

RM27.90 MYR

Informasi Produk

Losyen berkhasiat untuk kulit cerah semulajadi. Membantu mengurangkan bintik-bintik gelap dan menghilangkan lingkaran hitam pada kulit dengan ekstrak tulen daripada lemon sambil memberikan kelembapan dengan pelembap pekat.

Diformulasikan dengan pemfil UVA dan UVB.

Losyen badan yang kaya dengan ekstrak dari lemon meresap dengan cepat ke dalam kulit, tidak melekit yang menjadikan kulit licin, lembut & lembap sepanjang hari.

Produk ini diujikan secara Dermatologi dan disahkan Halal.

This bottle has more than one life, think about recycling!

Super UV

Cara Penggunaan

Gunakan diseluruh tubuh pada pagi setelah mandi dan malam sebelum tidur, hindari bahagian wajah.

Bahan-bahan

AQUA / WATER, GLYCERIN, ALCOHOL DENAT, PARAFFINUM LIQUIDIUM/MINERAL OIL, CETEARYL ALCOHOL, BENZYL SALICYLATE, BIFIDA FERMENT LYSATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANINE, CAPRYLOYL SALICYLIC ACID, CERBOMER, TITANIUM DIOXIDE, CITRAL, CITRUS MEDICA LIMONIUM EXTRACT/ LEMON FRUIT EXTRACT, DIMETHICONE, GERANIOL, GLYCERYL STEARATE, LIMONENE, LINALOOL, OCTOCRYLENE, PALMITIC ACID, PEG-100 STEREATE, PHENOSYETHANOL, SODIUM HYDROXIDE, STEARIC ACID, TETRASODIUM EDTA, PARFUM/FRAGRANCE

PENAFIAN

Perlu diketahui bahawa senarai ramuan untuk produk jenama kami sentiasa dikemaskini. Sila rujuk senarai ramuan pada pakej produk anda untuk senarai ramuan terkini untuk memastikan ia sesuai untuk kegunaan peribadi anda.

(Untuk produk yang diisi semula di kedai, senarai ramuan yang paling terkini mesti diperolehi secara tempatan setelah mengisi semula produk di tempat penjualan).

Rutin Penjagaan Kulit