BCAA 30ml Bottle okBCAA 30ml Bottle okBCAA 30ml Bottle ok

Garnier Garnier Bright Complete Anti Acne Booster Serum

Inovasi serum untuk menghilangkan tanda jerawat dan mencerahkan wajah dari Garnier. Mengandung kombinasi 4%* Vitamin C, Salicylic Acid, Niacinamide, dan AHA untuk mengurangi tanda jerawat, lawan jerawat, serta samarkan bintik hitam di wajah.

Saiz
30ml

RM53.90 MYR

Informasi Produk

Bright Complete Anti-Acne Booster Serum adalah serum inovatif dari Garnier untuk mencerahkan wajah dari jerawat dan tanda jerawat. Dengan kombinasi bahan aktif 4%* (Vitamin C^ + Salicylic Acid + Niacinamide + AHA, membantu melawan penyebab jerawat, jerawat dan tanda jerawat serta bintik hitam sehingga wajahmu dapat cerah dan terlihat halus kembali. Serum ini sesuai untuk kulit berjerawat.

*saat formulasi

^turunan Vitamin C

+uji klinis – 4 minggu

Cara Penggunaan

Sapukan serum Garnier secara merata pada wajah yang bersih. Gunakan setiap pagi hari dan malam hari sebelum pelembap. Untuk hasil yang lebih maksima, gunakan bersama Garnier Bright Complete Anti Acne yang terdiri dari Facial Wash dan Serum Mask.

Bahan-bahan

AQUA/WATER, ALCOHOL DENAT., NIACINAMIDE, GLYCERIN, PROPANEDIOL, LINAOOL, GERANIOL, SODIUM HYDROXIDE, SALICYLIC ACID, ASCORBYL GLUCOSIDE, LIMONENE, HYDROXYPROPYL GUAR, HYDROXYACETOPHENONE, HYDROXYETHYLPIPERAZINE ETHANE SULFONIC ACID, CITRUS LEMON FRUIT EXTRACT/ LEMON FRUIT EXTRACT, LACTIC ACID, PHYTIC ACID, BENZYL SALICYLATE, BENZYL ALCOHOL, PEG-60 HYDROGENATED CASTOR OIL, PARFUM/FRAGRANCE

PENAFIAN

Perlu diketahui bahawa senarai ramuan untuk produk jenama kami sentiasa dikemaskini. Sila rujuk senarai ramuan pada pakej produk anda untuk senarai ramuan terkini untuk memastikan ia sesuai untuk kegunaan peribadi anda.

(Untuk produk yang diisi semula di kedai, senarai ramuan yang paling terkini mesti diperolehi secara tempatan setelah mengisi semula produk di tempat penjualan).

Rutin Penjagaan Kulit