BC Whip Foam 100ml EBTBC Whip Foam 100ml EBTBC Whip Foam 100ml EBT

Garnier Garnier Bright Complete Vitamin C Super Whip Foam

Kombinasi Ekstrak Lemon Yuzu dan Vitamin, Garnier Bright Complete Whip Foam yang baru menghasilkan buih halus yang lebih kecil yang membersihkan dengan lembut jauh ke dalam liang roma.

Saiz
100ml

RM19.50 MYR

Informasi Produk

Kombinasi Ekstrak Lemon Yuzu dan Vitamin C, Garnier Bright Complete Vitamin C Super Whip Foam yang baru menghasilkan buih halus yang lebih kecil yang membersihkan dengan lembut jauh ke dalam liang roma.

Buih yang kaya dan tumpat dengan 0% alkohol menghilangkan kekusaman tanpa mengeringkan kulit secara berlebihan.

Tiada Kekusaman, Tiada Penyumbatan. Kulit kelihatan lebih cerah selepas cucian pertama!

This bottle has more than one life, think about recycling!

Super UV

Cara Penggunaan

Picit sebesar saiz kacang ke telapak tangan dan gaulkan dengan jari sambil menambahkan air sedikit demi sedikit untuk menghasilkan buih yang tumpat. Urut pada muka dan bilas dengan air. Elakkan kawasan mata.

Bahan-bahan

● SODIUM CHLORIDE ● SALICYLIC ACID ●SODIUM BENZOATE ● PHENOXYETHANOL ●DISODIUM EDTA ● LIMONENE ●ASCORBYL GLUCOSIDE ●CITRUS LIMON FRUIT EXTRACT / LEMON FRUIT EXTRACT ●HYDROXYPROPYL METHYLCELLULOSE ● CITRUS JUNOS FRUIT EXTRACT ● MALTODEXTRIN ● POLYQUATERNIUM-7 ●BENZYL SALICYLATE ●

PENAFIAN

Perlu diketahui bahawa senarai ramuan untuk produk jenama kami sentiasa dikemaskini. Sila rujuk senarai ramuan pada pakej produk anda untuk senarai ramuan terkini untuk memastikan ia sesuai untuk kegunaan peribadi anda.

(Untuk produk yang diisi semula di kedai, senarai ramuan yang paling terkini mesti diperolehi secara tempatan setelah mengisi semula produk di tempat penjualan).

Rutin Penjagaan Kulit