garnier pure active anti acne scrubgarnier pure active anti acne scrubgarnier pure active anti acne scrub garnier pure active anti acne scrubgarnier pure active anti acne scrubgarnier pure active anti acne scrub

Garnier Garnier Pure Active Anti-Acne Scrub 50ml Garnier Pure Active Anti-Acne Scrub 100ml

Diperkaya dengan manik-manik mikro lembut yang menyingkirkan bintik-bintik hitam, sel-sel mati dan Asid Salisilik, skrub wajah ini dapat melawankan 12 tanda-tanda jerawat, mengecilkan pori-pori dan mengurangkan minyak berlebihan untuk kulit lebih cerah berseri.

 

Produk ini diujikan secara Dermatologi dan disahkan Halal.

Saiz

RM9.00 MYR

RM15.50 MYR

Informasi Produk

Diperkaya dengan manik-manik mikro lembut yang menyingkirkan bintik-bintik hitam, sel-sel mati dan Asid Salisilik, skrub ini dapat melawankan 12 tanda-tanda jerawat, mengecilkan pori-pori dan mengurangkan minyak berlebihan untuk kulit lebih cerah berseri.

 

Produk ini diujikan secara Dermatologi dan disahkan Halal.

This bottle has more than one life, think about recycling!

Super UV

Cara Penggunaan

Urut perlahan-lahan pada muka yang basah, buihkan serta-merta. Bilas dengan air. Elakkan bahagian mata.

Bahan-bahan

AQUA / WATER, GLYCERIN, MYRISTIC ACID, PALMITIC ACID, STEARIC ACID, POTASSIUM HYDROXIDE, LAURIC ACID, GLYCERYL DISTEARATE, GLYCERYL STEARATE, KAOLIN, PERLITE, PEG-14M, CI 77492 / IRON OXIDES, CI 74160 / PIGMENT BLUE 15, PARAFFINUM LIQUIDUM / MINERAL OIL, SORBITOL, VACCINIUM MYRTILLUS FRUIT EXTRACT, PARFUM / FRAGRANCE, PUMICE, SALICYLIC ACID, PHENOXYETHANOL, PROPYLENE GLYCOL, TETRASODIUM EDTA, ETHYLCELLULOSE

PENAFIAN

Perlu diketahui bahawa senarai ramuan untuk produk jenama kami sentiasa dikemaskini. Sila rujuk senarai ramuan pada pakej produk anda untuk senarai ramuan terkini untuk memastikan ia sesuai untuk kegunaan peribadi anda.

(Untuk produk yang diisi semula di kedai, senarai ramuan yang paling terkini mesti diperolehi secara tempatan setelah mengisi semula produk di tempat penjualan).