Mask GOJI EBMask GOJI EBMask GOJI EB

Garnier Garnier 2X Power Mask - Goji Berry

Kekuatan sains dalam 2X POWER MASK. Dengan 2 STEP, kulit terawat secara intensif, terasa halus & berseri. Diuji secara klinikal.

Saiz
1.5g + 21g

RM12.90 MYR

Informasi Produk

Kekuatan sains dalam 2X POWER MASK. Dengan 2 STEP, kulit terawat secara intensif, terasa halus & berseri. Diuji secara klinikal.

STEP 1 [VITAMIN B5 SERUM]: Bahan yang dikenali untuk membantu proses pembaharuan kulut & menjaga pertahanan kulit.

STEP 2 [GOJI BERRY MASK]: Superfood yang dikenali sebagai rahsia kulit awet muda, mengandungi anti-oksidan yang dapat menutrisi kulit. Masker ini sesuai untuk bentuk wajah kulit orang Asia.


PLEASE RECYCLE ME

Face Mask

Cara Penggunaan

1. Pakai serum secara rata pada wajah yang sudah dibersihkan. Elak bahagian mata. Usap secara perlahan sehingga serum meresap ke dalam kulit.

2. Buka lipatan masker & sesuaikan masker dengan bentuk wajahmu.

3. Biarkan selama 15 minit.

4. Tanggalkan masker. Urut perlahan-lahan serum berlebihan atau guna pad kapas untuk menanggalkannya.


Bahan-bahan

AQUA / WATER, GLYCERIN, NIACINAMIDE, SALICYLIC ACID, AMMONIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE, CAPRYLOYL SALICYLIC ACID, CETYL ALCOHOL, CITRIC ACID, DICAPRYLYL CARBONATE, GLYCERYL ISOSTEARATE, GLYCERYL STEARATE, HEXYLDECANOL, HYDROXYACETOPHENONE, LACTIC ACID, LYCIUM BARBARUM FRUIT EXTRACT, MYRISTIC ACID, OCTYLDODECANOL, PALMITIC ACID, PEG-100 STEARATE, POTASSIUM HYDROXIDE, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, SODIUM HYALURONATE, STEARIC ACID, TOCOPHEROL, XANTHAN GUM, PARFUM / FRAGRANCE.

PENAFIAN

Perlu diketahui bahawa senarai ramuan untuk produk jenama kami sentiasa dikemaskini. Sila rujuk senarai ramuan pada pakej produk anda untuk senarai ramuan terkini untuk memastikan ia sesuai untuk kegunaan peribadi anda.

(Untuk produk yang diisi semula di kedai, senarai ramuan yang paling terkini mesti diperolehi secara tempatan setelah mengisi semula produk di tempat penjualan).