21622-garnier-rewrites-skincare-in-flight-skin-care_jwp_eng 21622-garnier-rewrites-skincare-in-flight-skin-care_jwp_eng

Bagaimana Cara Untuk Menjaga Kulit Anda Dalam Penerbangan Yang Panjang: Panduan Kami Untuk Produk Penerbangan Yang Perlu Ada

Sejauh mana pun kita suka akan percutian yang indah di luar negara, penerbangan jarak jauh boleh menyebabkan kulit kelihatan kusam, tidak bermaya dan dinyahhidratkan. Adalah penting untuk melakukan beberapa penjagaan yang lembut penuh kasih sayang yang serius selepas (atau semasa) penerbangan yang panjang untuk mengelakkan kekusaman kulit semasa ketibaan. Berikut adalah beberapa perkara penting untuk 'kit pemulihan kulit lamban jet’ peribadi anda untuk membantu mengembalikan kulit yang kelihatan segar dan berseri dalam masa yang singkat.

  • Masker muka
  • Semburan muka
  • Air
  • Tidur!

Bagaimana Cara Untuk Membuatkan Kulit Anda Kelihatan Berseri Dalam Penerbangan Yang Panjang

Langkah 1: Pra-hidrat dengan masker muka yang lembap
Masker memberikan pembersihan yang mendalam dan merawat pori-pori yang tersumbat, menjadikan kulit anda kurang cenderung kepada bintik-bintik merah, dan mereka adalah cara bersedia yang baik bagi penerbangan yang meletihkan. Ini bermakna anda akan mencegah kekeringan sebelum ia sempat untuk bermula. Garnier Hydrabomb Pomegranate Hydrating Tissue Mask memberikan anda kulit yang segar, berseri, atau cuba guna Hydrabomb Intense Hydrating Relaxing Tissue Mask, yang menghidratkan kulit & mengurangkan tanda-tanda keletihan selepas hanya 15 minit.

Langkah 2: Masukkan semburan muka ke dalam bagasi tangan anda
Inovasi ini yang membawa perubahan di seluruh dunia kecantikan adalah amat sesuai untuk kapal terbang. Sembur sedikit pelembap secara terus ke kulit anda semasa anda dalam penerbangan, memastikan kulit anda kekal lembap dan menghalangnya daripada menghasilkan sebum berlebihan, minyak semula jadi kulit yang boleh menyebabkan pori-pori tersumbat dan bintik-bintik merah. Sedikit semburan cepat setiap beberapa jam sepatutnya cukup untuk memastikan anda kelihatan dan berasa segar.

Langkah 3: Kekal terhidrat dengan air
Seiring dengan memastikan kulit anda kekal lembap, ianya penting untuk memastikan badan anda kekal terhidrat - ia mungkin kelihatan ketara tetapi, walaupun dalam kehidupan seharian kita, kebanyakan dari kita mungkin tidak minum air yang mencukupi. Apabila anda dalam penerbangan, adalah sangat penting untuk memastikan anda minum air secara tetap untuk mengatasi kesan dinyahhidratkan yang disebabkan oleh kabin bertekanan.

Langkah 4: Dapatkan tidur yang cukup untuk meremajakan
Kita semua mempunyai niat yang besar berkaitan mendapatkan jumlah tidur yang cukup semasa dalam penerbangan jarak jauh. Pada hakikatnya, kapal terbang sering menawarkan banyak gangguan yang merosakkan rancangan kita. Selepas menonton empat filem dan kita mendarat dengan mata terbeliak dan tidak cukup tidur di destinasi percutian kita. Oleh itu, ingatlah untuk menutup mata bagi mendapatkan tidur yang sangat diperlukan untuk memastikan anda tiba dengan kulit yang di remajakan.


Mengapa Anda Perlu Memberikan Penjagaan Tambahan Terhadap Kulit Anda Semasa Dalam Penerbangan?

Walaupun kita semua suka untuk tiba ke destinasi akhir kita dengan kulit yang cerah bersih, hakikatnya adalah sains penerbangan tidak berpihak kepada kita. Kabin bertekanan kapal terbang menyedut keluar kelembapan dari kulit anda, udara yang dikitarkan semula boleh mengeringkan dan kekal pegun untuk jangka masa yang lama boleh menyebabkan bengkak air di sekeliling mata- apatah lagi tekanan perjalanan, yang memberi kesan terhadap kedua-dua minda dan badan!