first fixed slider

Ketahui warna sempurna anda dengan Virtual Try On kami!

Lihat bagaimana warna rambut Garnier akan kelihatan pada rambut anda, dengan lebih daripada 10 warna untuk dipilih dalam 3 langkah mudah:

1. Pilih jenama di bawah yang ingin anda cuba

2. Pilih warna anda dan klik TRY IT ON untuk melihat warna rambut maya baru anda secara langsung

3. Semak seimbas warna untuk mengetahui warna rambut yang paling sesuai dengan anda

 

Garnier Virtual Try On adalah cara yang menyeronokkan untuk mencuba warna rambut kami dan membantu anda dengan pemilihan warna dan ton*

 

*Virtual Try On digunakan sebagai panduan sahaja. Sesetengah warna mungkin tidak sesuai berdasarkan sejarah pewarnaan sebelumnya dan kepekatan warna semula jadi anda. Untuk maklumat yang lebih spesifik, sentiasa rujuk kepada petunjuk warna di bahagian belakang setiap pek, atau hubungi pasukan Hal Ehwal Pengguna kami untuk bantuan mengenai aplikasi warna, di 1-300-22-2232 atau emel [email protected] .

Cuba Rangkaian Garnier Color Naturals

 

Cuba Garnier Color Naturals dengan Virtual Try On

Garnier Color Naturals memberikan warna yang intens dengan Color Lock Technology dan formulanya diperkaya dengan Minyak Zaitun, Minyak Badam dan Minyak Avokado yang menjaga ketahanan warna dan membuatkan rambut terawat selama 8 minggu:

Cuba Sekarang!

garnier color naturals creme riche 1 hitam alam natural black
Ultra Color Ult Kit Cranberry Red 662

Cuba Garnier Ultra Color dengan Virtual Try On

Dilengkapi dengan Formula Colorboost dan 3 Minyak Semulajadi (Minyak Zaitun, Minyak Badam & Minyak Avokado), warna terserlah walaupun pada rambut gelap, tanpa merosakkan rambut anda!

Cuba Sekarang!