Mask GINSENG EBMask GINSENG EBMask GINSENG EB

Garnier Garnier 2X Power Mask - Ginseng

Kekuatan sains dalam 2X Power Mask. Dalam 2 STEP, skin barrier tetap kuat, lebih elastik & tampak cerah. Teruji secara klinikal.


Saiz
1.5g + 21g

RM12.90 MYR

Informasi Produk

Kekuatan sains dalam 2X Power Mask. Dalam 2 STEP, skin barrier tetap kuat, lebih elastik & tampak cerah. Teruji secara klinikal.

STEP 1 [AHA SERUM]: Bahan aktif yang dikenali dapat mengeksfoliasi untuk membantu proses pembaharuan kulit.

STEP 2 [GINSENG MASK]: Ginseng dikenali sebagai anti-oksidan yang melindungi kulit dari radikal bebas, sesuai untuk anti aging & merawat kekuatan kulit. Masker ini sesuai untuk bentuk wajah kulit orang Asia.


PLEASE RECYCLE ME

Face Mask

Cara Penggunaan

1. Pakai serum secara rata pada wajah yang sudah dibersihkan. Elak bahagian mata. Usap secara perlahan sehingga serum meresap ke dalam kulit.

2. Buka lipatan masker & sesuaikan masker dengan bentuk wajahmu.

3. Biarkan selama 15 minit.

4. Tanggalkan masker. Urut perlahan-lahan serum berlebihan atau guna pad kapas untuk menanggalkannya.


Bahan-bahan

AQUA / WATER, GLYCERIN, NIACINAMIDE, SALICYLIC ACID, AMMONIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE, CAPRYLOYL SALICYLIC ACID, CETYL ALCOHOL, CITRIC ACID, DICAPRYLYL CARBONATE, GLYCERYL ISOSTEARATE, GLYCERYL STEARATE, HEXYLDECANOL, HYDROXYACETOPHENONE, MYRISTIC ACID, OCTYLDODECANOL, PALMITIC ACID, PANAX GINSENG ROOT EXTRACT, PEG-100 STEARATE, PHOSPHOLIPIDS, POTASSIUM HYDROXIDE, SODIUM HYALURONATE, STEARIC ACID, TOCOPHEROL, XANTHAN GUM, PARFUM / FRAGRANCE.

PENAFIAN

Perlu diketahui bahawa senarai ramuan untuk produk jenama kami sentiasa dikemaskini. Sila rujuk senarai ramuan pada pakej produk anda untuk senarai ramuan terkini untuk memastikan ia sesuai untuk kegunaan peribadi anda.

(Untuk produk yang diisi semula di kedai, senarai ramuan yang paling terkini mesti diperolehi secara tempatan setelah mengisi semula produk di tempat penjualan).