Micellar Rose 125ml EBT okMicellar Rose 125ml EBT okMicellar Rose 125ml EBT ok Micellar Rose 400ml EBT okMicellar Rose 400ml EBT okMicellar Rose 400ml EBT ok

Garnier Garnier Micellar Water Rose 125ml Garnier Micellar Water Rose 400ml

Micellar Water Garnier pertama yang mengandung air mawar. Pembersih makeup ini mampu hilangkan kotoran dengan 1 sentuhan dan membuat wajahmu tampak glowing.

Saiz

RM22.70 MYR

RM42.00 MYR

Informasi Produk

Garnier Micellar Water Rose adalah micellar water pertama dari Garnier yang diperkaya dengan air mawar. Pembersih makeup ini mampu hilangkan kotoran dengan 1 sentuhan dan membuat wajahmu tampak glowing.

Sesuai untuk kulit normal dan kering.

Micellar

Micellar

Cara Penggunaan

UNTUK MENGHILANGKAN SOLEKAN MATA: Letakkan pad di atas mata yang tertutup untuk beberapa saat, kemudian lapkan secara lembut tanpa urutan kasar.

UNTUK MEMBERSIHKAN KULIT & MENGHILANGKAN SISA SOLEKAN & KOTORAN: Lapkan secara lembut di seluruh wajah sehingga kulit bersih sepenuhnya dari solekan dan kotoran.

Gunakan setiap hari, siang dan malam. Tidak perlu dibilas.

Bahan-bahan

AQUA / WATER, HEXYLENE GLYCOL, GLYCERIN, ROSA DAMASCENA FLOWER WATER, PPG-26-BUTETH-26, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, ARGININE, POLOXAMER 184, DISODIUM COCOAMPHODIACETATE, DISODIUM EDTA, PROPANEDIOL, CITRIC ACID, SALICYLIC ACID, MYRTRIMONIUM BROMIDE, LINALOOL, LIMONENE, PARFUM / FRAGRANCE

PENAFIAN

Perlu diketahui bahawa senarai ramuan untuk produk jenama kami sentiasa dikemaskini. Sila rujuk senarai ramuan pada pakej produk anda untuk senarai ramuan terkini untuk memastikan ia sesuai untuk kegunaan peribadi anda.

(Untuk produk yang diisi semula di kedai, senarai ramuan yang paling terkini mesti diperolehi secara tempatan setelah mengisi semula produk di tempat penjualan).