garnier micellar cleansing water pinkgarnier micellar cleansing water pinkgarnier micellar cleansing water pink h63h7qaJe5Y
garnier micellar cleansing water pinkgarnier micellar cleansing water pinkgarnier micellar cleansing water pink h63h7qaJe5Y
garnier micellar cleansing water pinkgarnier micellar cleansing water pinkgarnier micellar cleansing water pink h63h7qaJe5Y

Garnier Garnier Micellar Cleansing Water Pink 50ml Garnier Micellar Cleansing Water Pink 125ml Garnier Micellar Cleansing Water Pink 400ml

Micellar Water No. 1 terlaris di Dunia & Malaysia*.

Bertindak untuk menghilangkan solekan, membersihkan kotoran, dan sekaligus menyegarkan wajah dengan 1 Sentuhan, tanpa perlu dibilas.

Sesuai untuk semua jenis kulit, termasuk kulit sensitif.

 

Produk ini diujikan secara Dermatologi dan disahkan Halal.

 

*Micellar Jenama No.1 di pasaran umum bagi jualan unit dan nilai di 28 negara (dari Oktober 2017 hingga Oktober 2018), pangkalan data Nielsen.

Saiz

RM9.90 MYR

RM19.90 MYR

RM39.90 MYR

Informasi Produk

Micellar Water No.1 terlaris di Dunia & Malaysia*

 

Garnier Micellar Water merupakan inovasi pembersih wajah terkini dengan kandungan molekul Micelles yang mampu menghilangkan kotoran dan minyak seperti magnet, tanpa perlu dibilas. Teksturnya ringan seperti air, lembut membersihkan kotoran dan solekan dari wajah, mata dan bibir, tanpa menimbulkan iritasi.

Diformulasikan agar tidak melekit pada wajah, tidak berminyak dan tanpa alkohol. Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif.

 

Produk ini diujikan secara Dermatologi dan disahkan Halal.

*Micellar Jenama No.1 di pasaran umum bagi jualan unit dan nilai di 28 negara (dari Oktober 2017 hingga Oktober 2018), pangkalan data Nielsen.

Micellar

Micellar

Cara Penggunaan

UNTUK MENGHILANGKAN SOLEKAN MATA: Letakkan pad di atas mata yang tertutup untuk beberapa saat, kemudian lapkan secara lembut tanpa urutan kasar.

UNTUK MEMBERSIHKAN KULIT & MENGHILANGKAN SISA SOLEKAN & KOTORAN: Lapkan secara lembut di seluruh wajah sehingga kulit bersih sepenuhnya dari solekan dan kotoran.

Gunakan setiap hari, siang dan malam. Tidak perlu dibilas.

Bahan-bahan

AQUA / WATER, HEXYLENE GLYCOL, GLYCERIN, DISODIUM COCOAMPHODIACETATE, DISODIUM EDTA, POLOXAMER 184, POLYAMINOPROPYL BIGUANIDE, FIL B162919/3

PENAFIAN

Perlu diketahui bahawa senarai ramuan untuk produk jenama kami sentiasa dikemaskini. Sila rujuk senarai ramuan pada pakej produk anda untuk senarai ramuan terkini untuk memastikan ia sesuai untuk kegunaan peribadi anda.

(Untuk produk yang diisi semula di kedai, senarai ramuan yang paling terkini mesti diperolehi secara tempatan setelah mengisi semula produk di tempat penjualan).