Garnier Micellar Cleansing Water Blue 125mlGarnier Micellar Cleansing Water Blue 125mlGarnier Micellar Cleansing Water Blue 125ml Garnier Micellar Cleansing Water Blue 125mlGarnier Micellar Cleansing Water Blue 125mlGarnier Micellar Cleansing Water Blue 125ml

Garnier Garnier Micellar Cleansing Water Blue 125ml Garnier Micellar Cleansing Water Blue 400ml

Micellar Water No.1 terlaris di Dunia & Malaysia*.

Bertindak untuk menghilangkan solekan, membersihkan kotoran dan sekaligus menyegarkan wajah dengan 1 Sentuhan, tanpa perlu dibilas. Sesuai untuk kulit berminyak & cenderung berjerawat.

Produk ini diujikan secara Dermatologi dan disahkan Halal.

*Micellar Jenama No.1 di pasaran umum bagi jualan unit dan nilai di 28 negara (dari Oktober 2017 hingga Oktober 2018), pangkala data Nielsen.

 

Saiz

RM14.50 MYR

RM29.90 MYR

Informasi Produk

Micellar Water No.1 terlaris di Dunia & Malaysia*.

 

Garnier Micellar Water merupakan inovasi pembersih wajah terkini dengan kandungan molekul Micelles yang mampu menghilangkan kotoran dan minyak seperti magnet, tanpa perlu dibilas. Teksturnya ringan seperti air, lembut membersihkan kotoran dan solekan dari wajah, mata dan bibir, tanpa menimbulkan iritasi.

Diformulasikan agar tidak melekit pada wajah, tidak berminyak, sesuai untuk kulit berminyak & cenderung berjerawat.

 

Produk ini diujikan secara Dermatologi dan disahkan Halal.

 

*Micellar Jenama No.1 di pasaran umum bagi jualan unit dan nilai di 28 negara (dari Oktober 2017 hingga Oktober 2018), pangkalan data Nielsen.

 

Micellar

Micellar

Cara Penggunaan

UNTUK MENGHILANGKAN SOLEKAN MATA: Letakkan pad di atas mata yang tertutup untuk beberapa saat, kemudian lapkan secara lembut tanpa urutan kasar.

UNTUK MEMBERSIHKAN KULIT & MENGHILANGKAN SISA SOLEKAN & KOTORAN: Lapkan secara lembut di seluruh wajah sehingga kulit bersih sepenuhnya dari solekan dan kotoran.

Gunakan setiap hari, siang dan malam. Tidak perlu dibilas.

Bahan-bahan

AQUA / WATER, HEXYLENE GLYCOGLYCERIN, ALCOHOL DENAT., DISODIUM COCOAMPHODIACETATE, DISODIUM EDTA, MYRTRIMONIUM BROMIDE, POLOXAMER 184, FIL B185272/0

PENAFIAN

Perlu diketahui bahawa senarai ramuan untuk produk jenama kami sentiasa dikemaskini. Sila rujuk senarai ramuan pada pakej produk anda untuk senarai ramuan terkini untuk memastikan ia sesuai untuk kegunaan peribadi anda.

(Untuk produk yang diisi semula di kedai, senarai ramuan yang paling terkini mesti diperolehi secara tempatan setelah mengisi semula produk di tempat penjualan).