SG Super Whip Foam 100ml transSG Super Whip Foam 100ml transSG Super Whip Foam 100ml trans

Garnier Garnier Sakura Glow Pinkish Glow Whip Foam

Kombinasi Ekstrak Sakura Jepun dan Hialuronik yang menghidrat, kesemua Garnier Sakura White Whip Foam yang baru dirumus menjadikan buih 50% lebih tumpat untuk membersihkan dengan lembut jauh ke dalam liang roma.

Saiz
100ml

RM18.50 MYR

Informasi Produk

Kombinasi Ekstrak Sakura Jepun dan Hialuronik yang menghidrat, kesemua Garnier Sakura White Whip Foam yang baru dirumus menjadikan buih 50% lebih tumpat untuk membersihkan dengan lembut jauh ke dalam liang roma. Buih yang kaya dan tumpat menghidratkan kulit sambil menjadikan kulit kemerah-merahan. Tiada Kekusaman, Tiada Penyumbatan. Kulit lebih glowing & lembut hanya dalam 3 hari! * berdasarkan ujian pengguna.


Produk ini diujikan secara Dermatologi dan disahkan Halal.


This bottle has more than one life, think about recycling!

Super UV

Cara Penggunaan

Picit sebesar saiz kacang ke telapak tangan dan gaulkan dengan jari sambil menambahkan air sedikit demi sedikit untuk menghasilkan buih yang tumpat. Urut pada muka dan bilas dengan air. Elakkan kawasan mata.

Bahan-bahan

AQUA / WATER ● SORBITOL ●LAURIC ACID ●STEARIC ACID ●MYRISTIC ACID ●POTASSIUM HYDROXIDE ●GLYCOL DISTEARATE ●PALMITIC ACID ● KAOLIN ●SODIUM COCOAMPHOACETATE ●COCO-BETAINE ●CI 14700 / RED 4 ●CI 16035 / RED 40 ● LINALOOL ● NIACINAMIDE ●PARFUM / FRAGRANCE ● SODIUM CHLORIDE ● SODIUM HYALURONATE ● SODIUM PALMITOYL PROLINE ●SODIUM BENZOATE ●PHENOXYETHANOL ● PRUNUS YEDOENSIS LEAF EXTRACT ● DISODIUM EDTA ● LIMONENE ●ASCORBYL GLUCOSIDE ● NYMPHAEA ALBA FLOWER EXTRACT ● HYDROXYPROPYL ● METHYLCELLULOSE ●CITRONELLOL ● CAPRYLOYL SALICYLIC ACID ● DIPROPYLENE GLYCOL ● POLYQUATERNIUM-7 ● BUTYLENE GLYCOL ●BENZYL ALCOHOL ● BENZYL SALICYLATE

PENAFIAN

Perlu diketahui bahawa senarai ramuan untuk produk jenama kami sentiasa dikemaskini. Sila rujuk senarai ramuan pada pakej produk anda untuk senarai ramuan terkini untuk memastikan ia sesuai untuk kegunaan peribadi anda.

(Untuk produk yang diisi semula di kedai, senarai ramuan yang paling terkini mesti diperolehi secara tempatan setelah mengisi semula produk di tempat penjualan).


Rutin Penjagaan Kulit