Garnier CNAT 73 SachetGarnier CNAT 73 SachetGarnier CNAT 73 Sachet

Garnier Garnier Color Naturals Ultra Color 7.3 Golden Brown Sachet

Baru, Garnier Ultra Color! Dilengkapi dengan Formula Colorboost dan 3 Minyak Semulajadi (Minyak Zaitun, Minyak Badam & Minyak Avokado), warna terserlah walaupun pada rambut gelap, tanpa merosakkan rambut anda!

Saiz
30ml + 30g

RM13.00 MYR

Informasi Produk

Garnier Ultra Color adalah pewarna rambut terbaru dari Garnier yang dilengkapi dengan Formula Colorboost membuatkan warna rambut terserlah walaupun pada rambut gelap! Selain itu, Garnier Ultra Color juga dilengkapi dengan 3 Minyak Semulajadi (Minyak Zaitun, Minyak Badam dan Minyak Avokado) dan perapi untuk menyuburkan rambut anda, membolehkan anda memiliki warna rambut berkilau tanpa bimbang rambut rosak!

- Kandungan ammonia yang rendah

- Rambut 50% lebih berkilau

- Warna kekal lama sehingga 8 minggu

- Telus air dan halal (sila rujuk pek untuk logo halal)

Cara Penggunaan

  1. Campur gel pewarna dan developer ke damn mangkuk non-logam. Ikuti petunjuk penggunaan di damn kemasan.
  2. Sapukan campuran pada rambut yang kering. Teksturnya yang kaya menyebar secara merata dan tidak menetes.
  3. Biarkan selama 15 minit, kemudian bilas dengan air hingga air kelihatan bersih.

Bahan-bahan

1203909 - KRIM PEWARNA - TYPE III - INGREDIENTS: WATER, CETEARYL ALCOHOL, ETHANOLAMINE. AMMONIUM HYDROXIDE, CETEARETH-25, MINERAL OIL, 5-AMINO-6-CHLORO-o-CRESOL, ASCORBIC ACID, TOCOPHEROL, SODIUM METABISULFITE, OLIVE FRUIT OIL, 1-HYDROXYETHYL 4, 5-DIAMINO PYRAZOLE SULFATE, POLYQUATERNILM-22, SUNFLOWER SEED OIL, 1-NAPHTHOL, p-PHENYLENEDIAMINE, AVOCADO OIL, ROSEMARY LEAF EXTRACT, EDTA, SWEET ALMOND OIL, HEXADIMETHRINE CHLORIDE, FRAGRANCE (F.I.L C222350/1)

 

1165424 D- KRIM DEVELOPER - INGREDIENTS: WATER, HYDROGEN PEROXIDE CETEARYL ALCOHOL, CETEARETH-33, SODIUM SALICYLATE, BEHENETH-10, POLYQUATERNIUM-6, PHOSPHORIC ACID, MINERAL OIL, TETRASODIUM ETIDRONATE, TETRASODIUM PYROPHOSPHATE, CETEARETH-60 MYRISTYL GLYCOL (F.I.L C222486/3)

PENAFIAN

Perlu diketahui bahawa senarai ramuan untuk produk jenama kami sentiasa dikemaskini. Sila rujuk senarai ramuan pada pakej produk anda untuk senarai ramuan terkini untuk memastikan ia sesuai untuk kegunaan peribadi anda.

(Untuk produk yang diisi semula di kedai, senarai ramuan yang paling terkini mesti diperolehi secara tempatan setelah mengisi semula produk di tempat penjualan).