OC Cooling Foam 100ml EB 2021OC Cooling Foam 100ml EB 2021OC Cooling Foam 100ml EB 2021 OC Cooling Foam 100ml EB 2021OC Cooling Foam 100ml EB 2021OC Cooling Foam 100ml EB 2021

Garnier Garnier Men Oil Control Foam 100ml Garnier Men Oil Control Foam 50ml

Pembersih wajah jejaka yang diperkaya dengan Ekstrak Lemon dan Mineral Liat mampu memerangkap minyak secara efektif untuk kulit lebih bersih dan segar.

 

Produk ini diujikan secara Dermatologi dan disahkan Halal.

Saiz

RM19.90 MYR

RM10.90 MYR

Informasi Produk

Pembersih wajah jejaka untuk membersihkan kotoran degil dan minyak berlebihan.

Buih padat juga bertindak sebagai buih pencukur. Ia mengandungi Kaolin dan Menthol untuk sensai dingin setelah bercukur serta kulit yang lebih bersih dan cerah.

 

Produk ini diujikan secara Dermatologi dan disahkan Halal.

Cara Penggunaan

Gunakan pada wajah yang basah, urut secara lembut dengan jari.

Elakkan bahagian mata. Bilas sehingga bersih.

Bahan-bahan

AQUA/WATER, GLYCERIN, MYRISTIC ACID, PALMITIC ACID, STEARICACD, POTASSUM HYDROXIDE LAURIC ACID, BUTYLENE GLYCOL, SORBITOL, GLYCERYL STEARATE SE, KAOLIN, PARFUM/FRAGRANCE, Cl 77266/BLACK 2, CITRUS MEDICA LIMONUM EXTRACT/LEMON FRUIT, EXTRACT, MENTHOL,TETRASODIUM EDTA

PENAFIAN

Perlu diketahui bahawa senarai ramuan untuk produk jenama kami sentiasa dikemaskini. Sila rujuk senarai ramuan pada pakej produk anda untuk senarai ramuan terkini untuk memastikan ia sesuai untuk kegunaan peribadi anda.

(Untuk produk yang diisi semula di kedai, senarai ramuan yang paling terkini mesti diperolehi secara tempatan setelah mengisi semula produk di tempat penjualan).

Rutin Penjagaan Kulit