AF Super Mask Sachet EB 2023AF Super Mask Sachet EB 2023AF Super Mask Sachet EB 2023

Garnier Garnier Men AcnoFight Peel Off Mask 22g

Garnier Men AcnoFight Peel Off Mask adalah masker peel off pertama dari Garnier Men yang membantu mengurangkan bintik hitam. Mengandung salicylic acid dan charcoal alami untuk mengurangkan minyak berlebih penyebab jerawat dalam 5 minit.

Saiz
22g

RM9.00 MYR

Informasi Produk

Garnier Men Acno Fight Peel Off Mask adalah masker peel off pertama dari Garnier Men yang membantu mengurangkan bintik hitam. Mengandung salicylic acid dan charcoal alami untuk mengurangkan minyak berlebih penyebab jerawat dalam 5 minit.

Cara Penggunaan

1. Oleskan Acno Fight Peel Off Mask pada wajah & leher yang bersih, hindari kawasan mata

Bahan-bahan

AQUA / WATER, ALCOHOL DENAT, VP/VA COPOLYMER, POLYVINYL ALCOHOL, GLYCERIN, PEG-8, Cl 77499 / IRON OXIDES, CELLULOSE GUM, CHARCOAL POWDER, CITRIC ACID, POLYGLYCERIN-10, POLYGLYCERYL-10 MYRISTATE, POLYGLYCERYL-10 STEARATE, SALICYLIC ACID, SODIUM DEHYDROACTATE, SODIUM HYDROXIDE, XANTHAN GUM, PARFUM/FRAGRANCE

PENAFIAN

Perlu diketahui bahawa senarai ramuan untuk produk jenama kami sentiasa dikemaskini. Sila rujuk senarai ramuan pada pakej produk anda untuk senarai ramuan terkini untuk memastikan ia sesuai untuk kegunaan peribadi anda.

(Untuk produk yang diisi semula di kedai, senarai ramuan yang paling terkini mesti diperolehi secara tempatan setelah mengisi semula produk di tempat penjualan).

Rutin Penjagaan Kulit