21652-garnier-hair_colour-chocolate-brown 21652-garnier-hair_colour-chocolate-brown

Cuba Pewarna Rambut Perang Coklat Untuk Memanaskan Gradasi Warna Anda

Warna apa yang melengkapkan kulit perang anda pada musim panas dan membantu anda mendapatkan rupa yang bergaya? Perang coklat. Warna ini tampil hebat pada kebanyakan warna kulit sepanjang tahun, jadi tidak hairanlah ia secara konsisten menjadi trend.

Perang coklat adalah warna panas, medium ke gelap yang kaya dengan gourmet dan evocative. Warna coklat lembutnya sesuai dengan semua tona kulit, namun ia kelihatan lebih menarik terutamanya bagi mereka yang mempunyai kulit yang lebih panas kerana ia menyerlahkan bayang warna emas dan gangsa pada kulit anda.

Dalam warna ini, terdapat beberapa gradasi warna. Bagi pewarna perang coklat gelap yang kelihatan semula jadi, dapatkan Garnier Color Naturals Shade 4. Untuk medium, coklat pelbagai dimensi, cuba Garnier Color Naturals Shade 5.32, yang kedua-duanya sesuai dengan sorotan semula jadi dan kontras rambut anda untuk hasil yang jelas, pelbagai tona. Jenis-jenis pewarna rambut coklat ini tampil hebat untuk kulit dingin kerana hasil akhirnya akan memantulkan bayang warna semula jadi dalam rambut dan kulit anda.

Anda boleh mendapat rambut perang coklat karamel secara semula jadi juga. Cuba Garnier Color Naturals. Tiada ammonia dan penuh dengan ramuan semula jadi yang hebat, rambut anda pasti akan disuburkan dan dilicinkan 24/7/365!

Dan siapa kata hanya wanita boleh mempunyai rambut perang coklat? Lelaki juga boleh; tona cerah tetapi semula jadi ini sama sesuai untuk gaya maskulin dan merupakan satu lagi sebab mengapa warna serba boleh ini terus menjadi popular.