garnier men acno fight acne gel pengarnier men acno fight acne gel pengarnier men acno fight acne gel pen

Garnier Garnier Men Acno Fight Acne Gel Pen 10ml

Gel perawatan jerawat yang beraksi pantas untuk melawan dan mengurangkan tanda-tanda jerawat dalam 2 jam*

 

Produk ini diujikan secara Dermatologi dan disahkan Halal.

*Ujian klinikal, minyak lebih & kulit kering

 

Saiz
10ml

RM12.90 MYR

Informasi Produk

Formula ringan yang berasaskan gel yang cepat bertindak pada kulit yang mudah berjerawat, Garnier Acno Fight Anti Pimple Cleansing Pen bertindak pantas untuk merawat jerawat dengan mengurangkan kemerahan dan membunuh kuman penyebab jerawat.

Hasil
Mengurangkan saiz jerawat hanya dalam 2 jam
Mengeringkan jerawat dengan cepat
Mengurangkan kemerahan
Sensasi menyejukkan badan untuk menenangkan kerengsaan
Menyerap dengan cepat dan tidak meninggalkan sisa

Cara Penggunaan

1. Bersihkan kulit. 2. Sapukan pada semua bahagian yang terjejas setiap pagi dan malam. Boleh disapu serta-merta di siang hari. Elakkan bahagian mata dan bibir.

Bahan-bahan

AQUA / WATER, ALCOHOL DENAT, PROPYLENE GLYCOL, GLYCERIN, NIACINAMIDE, SALICYLIC ACID, TRIETHANOLAMINE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, PEG-30 DIPOLYHYDROXYSTEARATE, SORBITOL, ZINC GLUCONATE, VACCINIUM MYRTILLUS FRUIT EXTRACT, TRIDECETH-6, PARFUM / FRAGRANCE, PHENYLETHYL RESORCINOL, DISODIUM EDTA, CAPRYLOYL SALICYLIC ACID, MENTHOL

PENAFIAN

Perlu diketahui bahawa senarai ramuan untuk produk jenama kami sentiasa dikemaskini. Sila rujuk senarai ramuan pada pakej produk anda untuk senarai ramuan terkini untuk memastikan ia sesuai untuk kegunaan peribadi anda.

(Untuk produk yang diisi semula di kedai, senarai ramuan yang paling terkini mesti diperolehi secara tempatan setelah mengisi semula produk di tempat penjualan).

Rutin Penjagaan Kulit